Detta händer i mitt liv

Vad har jag gjort den här gången?

Hejsan fina läsare! 

Jag & Kent kom hem igår efter & ha varit söder ut. På Skaraborgs slätten i staden Mariestad. Där min familj bor. Medans vi var där nere så sov vi hos min mamma.

Det har blivit kräftskiva 🦞på vårt härliga ställe Harnäs, promenad i stan, glass i hamnen, umgåtts med mina syskon barn, fika med min farmor på ett mysigt café.

I onsdags kväll så åkte vi och träffa en go vän till mig. Vi käka och prata på ett ställe strax utanför Skövde, Simsjön. När vi skulle åka hem så åkte vi en omväg hem. För vi trodde att vägen vi skulle åka var avstängd. Så då åkte vi förbi där jag festa en del för några år sen. Olstorps festplats. Det kändes kul att visa Kent var jag hängde många lördagar på sommaren i några år runt 20 års åldern.

Vi har även badat, varit hos syrran nr 1, ätit gott ute på 2 resturanger. Den första restaurangen ute på Ön Torsö, Laxhall. Den andra i Mariestads hamn, på Sill & Dynamit. Det var väldigt gott på båda ställena 😋😊👍. Det har även blivit några omgångar med kortspel Skip Bo på kvällarna. Det är skitkul att spela det 😃 Jag åkte och köpte det samma dag vi åkte till Mariestad.

I fredags kväll så var det trubadur på ett ställe vid hamnen. Så där blev jag kvar. Men  Kent gick hem. Jag och mamma tog sen sällskap hem. Vi var hemma halv 12.

Så det har inte blivit många kvällar som vi har sett på tv. Men så ska det vara åxå 🙂

LÖRDAGEN………Så vänta ca 2 halv timma resa hem.  Handla på vägen hem. Kom hem. jag var rett trött. Men jag packa upp. gjorde en ansiktsmask & käka lite mat. Sen la mig i min solstol & lyssna på bok.

Det var himla skönt att ha en tv kväll igår. Sen sova i den egna sängen natt 😊.

Idag söndag så……Så låg jag i sängen till 10.20. Så skönt. Kent gick upp före mig. Jag börja detta inlägg tidigare idag. Men datorn låste sig. Så jag fick starta om den. Jag var rädd att detta inlägg hade försvunnit. Men jag hade tur 😅. Det låg kvar.

Vi har nu varit iväg och handlat lite grejer. Jag sitter nu ute på altan och fortsätter skriva på detta inlägg. Jag har rejäl separationsångest idag. Det kom smygandes igår när vi for hemåt. Jag får det varje gång jag har träffat familjen. Antingen här hos oss eller jag har hälsat på. Så jag bara accepterar det låter det vara där.

Shit vad bönderna är ute & kör nu på åkrarna. Men dem passar på nu & kör nu när det är så himla bra väder. Typ 28grader. Lite för varmt. Men temperaturerna den här sommaren har ju inte legat på en bra nivå. Antingen så har det varit 18 grader, mulet och regn eller 30 grader stekande sol  😅. Tycker jag.

 

Ta hand om er fina läsare! Så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *