Detta händer i mitt liv

Såhär börja min tisdag

Hejsan fina läsare! 👋

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Jag gick upp vid halv 9. Gick in på toa. Sen tog på mig kläder. Efter det direkt ute på min morgon promenad.

Den var skönt, frisk & soligt ☀😊. Jag kom in fixa frukost, plocka ur diskmaskinen och förberedde lite saker inför denna dag.

Frukosten är min mage och is te:t är med i min mage. Jag ser på just nu “Sofias Änglar”. Jag har lite svårt att se på programmet när det handlar om att någon har gått bort. Speciellt Pappa/man/sambo. För då tänker jag att det kan hända Kent ❤. Men åxå när ett barn i familjen har gått bort. I detta avsnittet som är idag handlar om ett barn i familjen som har gått bort av en olyckshändelse. Hen blev knivskuren på en nyårs fest ☹ .

Idag är min tanke att jag ska städa toa, cykla och handla mat, göra mat. Så idag har jag att göra 😊.  Så när den här dagen är slut så kommer det kännas bra inom mig. Tror jag. Vi får se 🙂.

 

 

4 reaktioner på ”Såhär börja min tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *