Detta händer i mitt liv

Rätt dag att börja på igen…….

Hejsan fina läsare! 👋

Jag tappa nästan hakan i morse, denna fredag när jag tittade ut strax efter halv 8. Det var tjock dimma ute!

Idag på Fm gjorde jag mitt första gym pass på ca 3v semester. Det kändes skönt att vara på gymmet igen. Fredagar är min bästa tränings dag. Så jag klaga inte 💪😊.

Men jag har inte känt någon längtan dit. Jag tror det är för att jag har annat i livet som jag har fokus på. Sen går väl det där upp och ner åxå. Har man personer runt sig som ger positiv energi till tränings. Så rycks jag med i det iaf. Men eftersom att Kent inte jublar att troligtvis dra igång och träna igen efter ca ett halv år. Så måste jag ju motivera mig själv. Det är inte alltid lätt  🙂

Jag körde BRÖST/TRICEPS. Med lägre vikter. Det gick bra👍. Väldigt varmt & fuktigt var det 🥵. Jag provade min nya flaska. Den gick OKEJ bra. Det som inte var så bra. Var att den har lite i volym. Tyvärr. Så jag får köpa en med mer volym i, Drygt 😕. Men så är det.

Hur det känns i morgon? Det tar vi då 😅😉.

Jag sprang till bussen 🥵Men jag hann inte med den 🙁. Så jag fick vänta ca 20min på nästa.

Väl hemma så packa jag ur väskan, värmde jag lite mat. Sen käka på altan. Där jag även sen låg och sov en stund. Så skönt 😊.

Kent ville att jag skulle följa med och handla. Det är sällan vi handlar fredagar. Men så idag blev det. Jag skrev ihop en snabb matlista. Han plocka upp mig på en buss ficka. Handlingen gick bra. Kom hem. Packa upp. Energin hade inte kommit upp riktigt i hög nivå efter tuppluren tidigare. Så när varorna va i kyl och skåp så var jag ganska trött. La mig i soffan och chilla ett tag. Sen åt jag och Kent kvällsmat.

Han är så jäkla nyfiken på grannens nya uppvärmda pool. Så han är ju där och springer 😂. Men här blir det ingen sån! Det har varit mulet här hela dagen nu ikväll kom det lite regn 💦.

Jag blev så sugen på att tända lite ljus 🕯 nu ikväll. Så fick det bli, 5 ljus tända har jag här hos mig nu 😃🥰. Jag vill inte inse att hösten smyger sig på. Men ändå tänder jag ljus, lampor & tror att det är kallare ute än vad det är & så. Ja, jag vet jag är lite delad av mig just nu 🙂

Skönt med helg! 😃👏. Även om vi var nyss lediga. Så är helgen speciell. Vi har inga större planer för helgen. Kent ska försöka att bli klar med altan. Sen får vi se vad som händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *