Detta händer i mitt liv

Övergång från sommar till höst…..vill inte inse än

Hejsan fina läsare! 👋

Då var det onsdag och dags igen för ett pass på gymmet. Idag var det lite kyligt för bena när jag gick hemifrån i shorts vid halv 9. Vår temp visa på 7,5 grader ute i morse innan 8. Det är skillnad på 20 grader i somras vid 8 tiden på morgon.  Men solen sken. Så den värmde bena lite ☀🙂.

På gymmet gick det bra 💪👍. Jag körde Rygg/Biceps. Vardagen kommer snabbt in i kroppen. För idag var min kropp lite trött. Jag fick springa på toa minst 4ggr på ca 1 tim 😅 & fylla på min vattenflaska 2 ggr. Så jag ska investera en ny shake!! Den jag köpte var på bara 400 ml. Jag  har insett att jag behöver en shake på ca 800 ml för att det ska räcka hela passet och att jag ska slippa springa & fylla på med vatten. För det är drygt! 🙁.

När jag kom hem…..Så packa jag upp ur väskan. som vanligt. Fixa lunch & käka på altan. Då var det sol. Men efter jag hade vaknat upp ur min lilla tupplur så hade det blivit mulet. Jag hade åxå ett telefon möte. Jag har lite funderingar på en sak. Men jag har inte bestämt mig för något än. Så vi får se.

Kent kom hem vid 17. Då drog han igång dammsugaren & en tvättmaskin. dammsugaren strula lite. Men nu är det väl dammsugit här i vårt hus & vätten är hängd 👍.
Vi har käkat middag. I vanlig ordning här hos oss. Så sitter jag vid tv & ser på Idol & bloggar på min dator.  Kent sitter vid sin datorn.

Jag kan säga att jag har rejäl träningsvärk i mina lår efter måndagens gym pass 😅. Å efter dagens pass som kommer jag säkert känna av i kroppen i morgon & fredag. Men vi se.

Då börjar lampa för lampa tändas här i vårt hus. Övergången från sommar 🌺 till höst 🍁har börjat. Jag har lite svårt med övergången. Men jag kommer komma över det. För hösten har sina tjusningar med. Blandat annat fina färger på träden 🍂, kallare ute, sätta på sig mer kläder, frost ute, sätta på mig mjukis kläder, tända lampor & ljus inne när mörkret infinner sig ute med mera saker.

I morgon har jag en bokad tid hos min fotvård. Mina fötter visar tecken på att det är dags. För här om dagen så fick jag en hud spricka på ett ställde där jag brukar få hud spricka på. Så det ska bli skönt att få lite ompyssling på mina fötter. Annars i morgon är det lite lösa grejer jag ska göra. Alltså gör jag sakerna så är det bra. Gör jag inte sakerna så är det ingen panik.

Idag har jag haft känsla av att det är fredag. Men det är ju onsdag. Så lite tidigt för att fira att det är fredag 🙂.

 

14 reaktioner på ”Övergång från sommar till höst…..vill inte inse än

 1. Jag förstår det där du beskriver kring att man inte riktigt kan förstå att det börjar bli höst, jag brukar ha väldigt svårt att släppa sommaren men nu kommer ju september och då är det ju väldigt nära hösten. Jag ska flytta nu i september i alla fall så blir något att se framemot, samt att det är ganska mysigt det där med ljus tändes mer och mer som du skriver om :).

  1. Vad bra.
   Okej. Det känns som detta år har jag svårare för att släppa sommaren. Än åren innan.
   Men jag minns ju inte hur jag kände förra året :).
   September brukar med vara fina & varma.
   Okej. Kul att du ska flytta. Även om det är tufft och mycket innan du har flyttat.
   Så blir det bra :).
   Mm :).

 2. Gud va duktig du har varit 😀 Ja borde också träna men då min rygg sa ifrån i tisd så fick ja stanna hemma från jobbet onsd 🙁 antingen inflammation eller knutar (kan vara både och) så kör med massage o tigerbalsam så ja hoppas att de går över snabbt. De blir bara kallare o kallare 🙁 här med.. bara fram med varmare jackor då

  1. hehe…..tack.
   Ja, jag läste det. Fy! :/ Jag hoppas att du blir bättre snart.
   Mm…det blir ju det. Fram med skarf, långa byxor, tröjor å sånt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *