Detta händer i mitt liv

Ny vecka…..

Hejsan fina läsare! 👋

Idag starta ny vecka, Måndag. I den här veckan så kommer vi här gå ifrån att ha få rutiner. Till att ha lite mer rutiner. För i slutet av den här veckan så börjar min sambo Kent att jobba igen efter 4.v semester. Shit vad det har gått fort 😅. Men jag tycker att det har varit en bra semester trotts allt ☀💕😃. Skönt faktiskt med vardag och rutiner igen 😊.

Idag bestämde jag mig för att äta frukosten ute på altan efter att jag hade tagit en skön dusch. Det var svalt ute. Så skönt! 😊.

Jag upptäckte i morse att jag inte hade på mig mitt armband. Å jag minns heller inte när jag såg det sist på min arm  😕. Så jag ringde mamma. Men hon hade inte sett något armband. Men att hon skulle höra av sig om hon hade hittat det. Fick då veta att hon var på en strand med 2 av mina syskon och deras barn. Då fick jag stark separationsångest 😟å lite avundsjuka.

Jag vill med va på den stranden som dom va på. Iaf på en strand. För idag har det varit ca 28 grader och strålande sol. Men jag la mig i solstolen med kokos olja på mig ett tag och lyssna på “Sommarpratare“. Bland annat på skådespelaren “Lena Endre“. Hon var skön att lyssna på 🙂. Jag fixa sen lite lunch & käka. Somna sen en stund ute på altan i soffan. Det var skönt. Sen lyssna jag på min ljudbok.

Jag har haft den känslan idag att jag inte riktigt vet vad jag vill göra. Det beror på min ångest som jag har haft idag.  Dagen i morgon är med oplanerad. Jag vet vad jag vill göra. Åka till en strand. Men jag har svårt att få med Kent. Det tar i mot att åka själv. Även om jag har gjort det förut. Jag känner mig inte så motiverad just nu.  Så jag får se vad som händer i morgon.  Det är tur att jag har lite inplanerade saker resten av veckan sen 🙂.

Snart blir det att lägga mig i sängen. Men först bädda den.  För vi rev ur den i morse. Körde sängkläderna i tvättmaskinen. Det känns lite tungt att bädda den. För jag känner mig ganska trött 🥱. Men så skönt att krypa ner under rent täcke sen. Jag ÄLSKAR det 🥰.

Jag hoppas att ni fina läsare har haft en bra start på veckan. Även om ni har semester, börjat jobba, börjat plugg eller går hemma.😘

2 reaktioner på ”Ny vecka…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *