Detta händer i mitt liv

Ny vecka……Välkommen vardagen till oss

 

Hejsan fina läsare! 👋

Ny vecka och här idag Måndag hos oss satte vardagen igång ordentligt. Både jag och Kent gick upp tidigt. Strax efter 07. Kent Åkte till jobbet. Jag åkte till gymmet. Det var lite kyligt idag i kortbyxor. Så det märks att vi nu är inne i sensommar och inte långt ifrån hösten 🍂.

Gym passet gick bra 👍. Jag körde BEN/AXLAR. Jag körde på lite lägre vikter idag. Eftersom jag inte har kört på ett par veckor. Sen är det bra att ge kroppen en mjukstarta i första passet. Efter lite uppehåll.

Du kommer tacka dig själv att du mjukstartar. För annars har du en rejäl träningsvärk 😅 1-2 dagar efter. Bara ett tips. Passet kändes skönt att köra. Min form kändes 9/10. Så formen kändes alltså mycket bra 😊💪.

Det är så typiskt att det ska komma en person när man inte riktigt har tid att prata 😅. Det var en person som jag träffar ganska ofta där på gymmet. Som är trevlig. Så jag fick jogga till bussen. Men känns inte riktigt bra när en person Går förbi en…men men. Jag hann iaf med bussen. Det var det viktigaste.

Jag kom hem. Packa ur väskan, fixa lunch. Satte mig ute och käka. Sen la jag mig för att vila. Då var det en geting som irritera mig. Den flög i vår soffmöbel 😅. För vår soffa är en rotting flätad soffa. Så det är lätt för smådjur att flyga in. Men sen försvann den. Skönt. När solen kom fram ifrån molnen en längre stund. Då blev det riktigt skönt & varmt. Så jag la mig i min solstol och njöt en stund med min ljudbok i öronen.

Kent kom hem vid 17 tiden. Vi chilla lite. Sen käka vi fisk middag & drog igång diskmaskinen. Så nu är den igång.

Nu sitter jag och tittar på Idol. Den här veckan är de i goa Göteborg. Kent sitter vid sin dator.

Min tacksamhet idag:

 • Jag mår bra och är frisk.
 • Jag har fortfarande träningsglädje i mig kvar efter 16år i tränings livet. Det är jag så glad för.
 • Att det finns så många skiftningar i vädret. 

I morgon är en fullspäckad dag. Får se vad jag gör och vad jag kommer att flytta på & göra en annan dag.

 

 

18 reaktioner på ”Ny vecka……Välkommen vardagen till oss

  1. Jepp. Alltid skönt att börja veckan & dagen med ett besök på gymmet.
   Okej. Ja, det kostar lite. Men jag tycker att det är värt det.

  1. Inte jag heller. Det tar i mot att hösten är på G.
   Träningen betyder ju inte att gå på gymmet. Utan en promenad & få upp pulsen, Leka med barnen & så :).

 1. Härligt med en träningspass ! Jag tog mig en promenad imorse och det var så himla skönt ,älskar verkligen att hösten börjar smyga sig fram !

 2. Ja fy nu är de höst 🙁 imorse vid 06 hade vi bara 1 plusgrad här där jag bor. Vid sju var de typ 2 grader inne i stan vid jobbet 🙁 fy fan nu märks det att hösten sätter igång eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *