Okategoriserade

Ny vecka på igång

Hejsan fina läsare! 👋🏻

Det blev lite sent inatt i sängen vid 02 🙂. Men det var en film som jag & min sambo Kent såg klart på.

Jag vakna & blev förvånad att klockan va 10. Trodde inte klockan va så mycket när jag vakna…..hehe.

Men efter en timme gick jag upp för jag var hungrig. Jag fixa iordning mig. Sen plocka jag undan köket. Som bland att plocka ur diskmaskinen. Sen fixa jag lite havregrynsgröt 🥣med Drottnigsylt, rivet äpple 🍏 & mjölk på….mums 😋👌🏼

Medans jag käka…..så satte jag mig & fortsatte att fixa där jag avsluta igår med designen på den här bloggen. Jag kan inte släppa något jag håller på med förräns jag är nöjd. Det är på ett sätt bra 🙂 samtidigt inte bra. För jag blir så ivrig då. Kan inte tänka på något annat då förräns jag är nöjd. Sen kan jag lugna ner mig.

Jag fick hjälp av en jättegullig tjej. Den här tjejen: https://motherandwife.se/

Utan hennes hjälp & peppning jag har fått. Så vet jag att inte om jag hade vågat att satsat lite mer på min blogg. Som jag nu har vågat göra tack vare Madde. Jag är så glad att jag har fått kontakt med henne & att hon har blivit en vän till mig ☺️❤️

Efter lite design fix. Så greja jag lite & tog en dusch. Det var skönt. Kvällens middag blev köpt mat. En sallad blev det för mig. Den var god. Men jäkla vad mätt jag blev….Phuu 😅

Det kommer vara lite glest med inlägg ifrån mig den här veckan. Ville säga det till er så att ni fina läsare inte undrar var jag har tagit vägen 🙂. Ni kommer att få en uppdatering & förklaring i slutet av den här veckan. Varför det inte kommer vara lite glest med inlägg ifrån mig den här veckan. Det lovar jag 🙂

Men jag hoppas att den veckan nu som är på ingång. Blir bra för er fina läsare 🤗.

För nu kommer jag att gå & Nanna 😴 så att jag är fitt for fight i morgon 🙂.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *