Detta händer i mitt liv

Ny månad – Vad har jag gjort?

Hejsan fina läsare!

 

Ja, då har vi kommit fram till månaden Augusti. Vad fort det går! 🙂 Redan framme i sensommaren. För vi har ju: Försommar, Högsommar & sist men inte minst sensommar. Där är vi ju nu :). Mörkare på kvällarna & kan va kyligare kvällar. Men ändå kan det fortfarande vara höga temperaturer och vara soliga dagar. Så lite mitt i mellan månad :).

Det som händer för mig den här månaden är att jag har en syrra som fyller i början av månaden. Sen är ofta semester över i den här månaden och många är tillbaka på sina jobb. Möten börjar dyka upp & så. Det blir som vanligt.  Hösten smyger sakta på med.

 

Ja, vad har jag gjort då? 

Efter som bloggen har ekat lite tomt.

Jo, jag har varit iväg på en semester tripp. Jag och sambon, Kent. Ni som inte vet att han heter så. Vi har iaf varit upp hos hans familj. Dem bor rakt ut mot ostkusten ifrån Uppsala. Den orten heter Hallstavik.

Där har vi fiskat, hälsat på hans mamma & farfar. En dag var vi iväg & hälsa på dem vännerna till oss som gifte sig för 2 veckor sen. Det bröllopet var vi på. Sen har vi spelat lite kort, Rökt fisk & målat lite med.

De kvällarna vi var ute och fiska i båt. Så hade vi tur med vädret. För det var fint väder & fina solnedgångar. Så fint! Sen är det såå mysigt att åka hem. Jag blir lite frusen. Kommer hem. Gör i ordning lite kvälls fika. Jag och Kent sätter oss vid tv & tittar lite. Sen är det dags för sängen. Mys

Så saker har vi allt gjort. Men det är åxå saker som vi inte gjort. Som vi inte har hunnit med att göra. Men så är det ju alltid när man är iväg. Att hinna med allt, går inte. Utan man får göra det som är viktigt att göra just då. För det man inte hinner göra den gången. Kan man göra kanske nästa gång. Förhoppningsvis står det kvar :).

När vi är där upp och hälsar på hos hans familj så sover vi ofta hos hans mormor.

 

 

 

Men nu är vi hemma. Kom hem idag. Vi har tagit hand om det som vi hade med oss hem, handlat lite mat, Jag har lagt en ansiktsmask och tagit bort den, käkat lite,  jag har fått reda på en rolig sak. Men det kommer inte jag säga ut det förrns längre fram. Jag LOVAR att ni kommer att få veta det! 🙂 .

Resten av den här söndagen kommer det inte att hända så mycket här hos oss. Det blir en lugn kväll. Lite tv tittande, kanske en film. Får se.

Men det ska bli så skönt att sova i vår säng inatt. Jag har lite delade känslor nu. Det var jättemysigt att vara där uppe. Men samtidigt skönt att komma hem.

 

 

4 reaktioner på ”Ny månad – Vad har jag gjort?

  1. Tack 🙂 <3
   Exakt vad jag skrev i det senaste inlägget….hehe 😀

   Jag hoppas att du har haft en bra måndag.
   Kram!

  1. Hej Anne!
   Nej. Jag har inte fått något mail ifrån dig.

   Jag har tänkt en hel del på ett domän.
   Men känner att jag får komma in i denna bloggportal ordentligt Först. Ge det en månad.
   Så får jag se vad känner då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *