Detta händer i mitt liv

Morsel ute…..Skönt med regn.

Hejsan fina läsare! 👋

Idag lördag gick vi upp sent här idag. Vid 12….hehe. Jag blev så sugen på att göra scones. Så det ställde jag mig & gjorde. Men samtidigt så var jag vrålhungrig. Så då är iaf jag sån att jag blir sugen på många saker & tyvärr onyttiga saker då. Inte bra😕.

Men i stunden så var Nudlar & scones med ost och Fikonmarmelad gott till brunch🙂😋.

Idag gjorde jag klart resten av jordgubbarna. Gjorde dem till is kubbar. Skönt att det nu är klart. Jag hjälpte sen Kent ute på uppfarten att rensa på ogräs. Så att han kunde sopa upp det. Men sen kände vi droppar 💦. Så då var det bara att gå in. Det kom några rejäla skurar ett tag. Skönt med lite regn.

Middagen vart sen p.ga. att vi kanske till några vänner & grilla. Men så blev det inte. Så då gjorde vi vår middag ändå. Som blev Kanchacki file (fisk) med potatis & sås. (osäker på stavningen😆). För mig sallad till. Det var gott🙂 . Så nu har vi mat i några dagar.

Ikväll har jag kollat lite tv. Kent kom & satte sig. Då blev det annat att titta på än det jag titta på. Men nu har han lagt sig och jag sitter själv uppe. Tv är på och det är “Den gröna milen” på. Den är rett så bra. Men samtidigt hemsk på ett sätt.

Idag är det en vecka sen vi åkte ifrån Mariestad. Tiden går fort. Nu är det efter midnatt & gått över till söndag. Dags för att förbereda för veckan. Känns lite vemodigt. Men bara att följa med och ta det som det kommer 🙂

10 reaktioner på ”Morsel ute…..Skönt med regn.

 1. Ser sjukt gott ut men roliga är att ja aldrig gillat scones ja vet inte varför men tycker de luktar gott o ser gott ut men aldrig fallit mig i smaken haha!! Åhh gröna milen är en av mina favoritfilmer 🙂 Tom Hanks är såååå jäkla bra 🙂

  1. Okej. Du måste smaka på Scones för att bara prov smaka :).
   Okej. Ja, Tom Hanks är bra som skådespelare och person :).

 2. Spännande det där med iskuber och jordgubbar. Vad gör ni då? är det att ni har jordgubbarna som is till drycker? Eller använder ni det till annat. Jag har aldrig hört om saken innan låter väldigt spännande :). Sedan så gott med scones, jag äter det sällan. Tycker dock inte din mat med nudlar, scones och ost med marmelad låter så onyttigt. Snarare väldigt gott :).

  1. Jag mossar jordgubbarna med en blender maskin. Sen häller jag i den mossade jordgubbarna i såna där saker man
   använder när man gör is. Sen låter jag det stå i frysen några dagar. Så det verkligen stelnar till.
   Jag har det sen i min frulle och mellis. Tinar jordgubbarna under natten. Eller ett par timmar innan
   användning. Det var min mamma som visa mig denna smarta sätt för att förlänga jordgubb säsongen :).

   Jag äter med scones sällan. Men det är gott när man väl gör det.
   Hehe….Tack :).

 3. Wow så skönt att få sova till 12, det är väl ca 20 år sedan jag fick sån sovmorgon sist.. hahaha!!!
  Vilken god brunch ni gjorde! Scones är ju så gott med marmelad och ost på! Älskar det!

  Ser ut som ni haft det bra!
  kram kram

  1. Jepp. Ja, jag får väl njuta så länge det varar 🙂 för när barn kommer in i bilden så är det kört…hehe.
   Mm….brunchen va god :).

   Mm…Tack.
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *