Detta händer i mitt liv

Min start på denna torsdagen

Hejsan fina läsare! 👋

Jag har sovit gott inatt. Jag hörde att Kent gick upp. Men inte när han duscha & drack sin smoothie . Sen la han sig hos mig en stund. Han sa hejdå när han skulle åka till jobbet. Men han kom in lika fort. För han glömde en grej. Sen åkte han iväg. Det dröjde inte länge till att min radio klocka slog på. Jag var tveksam om jag skulle gå på min morgon promenad.

Men jag gick upp och gick ut på min morgon promenad. Idag gick jag åt motsatt håll. Så jag får lite variation på runda. Lite lättare att då faktiskt gå på rundan. Det var soligt 🌞, det blåste och det var friskt ute. Det var lite motigt. Så mycket vilja & kriga. Men så skönt att komma in 😊.

Frukosten är i magen. “Sofias Änglar” på tv.
Det ända bestämde jag har idag är att åka på Fotvård.  Sen styr vädret lite vad jag ska göra mer idag. Är det soligt i eftermiddag så blir det att njuta i solstolen. Blir det mulet ute så blir det att göra sysslor inne. Så jag får se. 

Men höre ni! 

12 reaktioner på ”Min start på denna torsdagen

  1. Jag har en del rundor jag kan gå här i området men snöar in mig på samma och går den ett tag innan jag tröttnar och byter.. Men jag kan också känna som du, det blir lättare att gå om jag byter hållet emellanåt =) Haha.

    1. Okej. Vad bra att du har olika rundor som du går.
      Det är ju så. Lite förändring så blir det roligare :).

  2. Skönt att ha sovit gott och inte störts så mycket. Jag tycker det är så skönt när man ändå tar sig upp och kommer ut 🥰

  3. håller med dig , kan va roligt att ta lite olika vägar. dock brukar ja när jag väl är ute ta samma väg jämt nästan bara för det finns mest katter att hälsa på efter den vägen. Men det funkar också lite som motivation att träffa på dom efter vägen haha. ❤

  4. Va härligt med en morgonpromenad 🙂 ja förstår de där med att inte vilja kliva upp hade själv ställt larmet men låg o drog mig hahah är man ledig o har ont så finns de inga måsten eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *