Detta händer i mitt liv

Lite arbete inne och ute idag.

Hejsan fina läsare! 👋

Idag, denna söndag gick faktiskt Kent upp före mig. Jag kom upp ca en halv timma efter honom. Det händer typ aldrig. Men någon ska det hända🙂.  När Jag kom upp så fixa jag mig lite, fixa frulle och käka medans jag såg på tv. Kent satte igång en tvättmaskin. Så den stod och snurra.

Jag rensa kläd ställningen ifrån kläder. Hängde upp tvättade tvätt & satte på en ny tvättmaskin. Kent rensa & plocka bort lite grejer ifrån diskbänken. Jag plocka bort flaskor. Sen plocka vi ur diskmaskinen tillsammans. Jag hängde upp nästa tvätt som hade tvättats. Det kändes skönt att röja i köket lite 😊

Jag fixa lite lunch. Kent gick ut för att börja måla på altan. När jag ätit klart lunchen. Så ville jag med måla. Men jag fick inte. Så jag la mig i solstolen och sola istället. Gjorde inte mig något ☀🙂.

Jag lyssna även idag…..på sommarpratare. Det var intressant idag med. Det tog tid att måla. Men målningen blev jäkligt bra 👍😊❤ . Det behövs en målning till. Tror vi. Men det får nu vänta lite.

Vi käka middag vid tv idag med. Ikväll har jag sett på Harry Potter på tv. Kent spelar med vänner på datorn. Å nu sitter jag här och skriver till er fina läsare 😘. Så ni får något att läsa om ifrån mig.

I morgon kommer jag gå upp ganska tidigt mot vad vi har gjort i veckan. Jag ska iväg på ett ärenden. Senare på dagen drar vi iväg på äventyr i en vecka ca igen. Så jag vet inte om jag hinner skriva ett inlägg i morgon. Men så vet ni iaf varför inläggen kommer bli lite glesa under veckan. Jag LOVAR att jag kommer att berätta för er fina läsare när jag är hemma igen vart äventyret gick någonstans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *