Detta händer i mitt liv

Införskaffa praktisk förvaring idag…..

Hejsan fina läsare!

Åå så skönt det var att ta en dusch i morse & raka mig lite 😊 Redan vid 8 tiden var jag uppe denna “lill-lördag”, Onsdag. Jag tyckte att jag var lite smart i morse. Att sminka mig efter jag hade duschat och satt på mig kläder. Innan frukost. För att utnyttja den tid jag hade på mig så mycket som möjligt  😊✌. För att äta frukost & se på nyheterna har blivit ett måste för mig. I alla fall när jag har möjlighet till det.

Taxin kom & rullstolen fick åka på ett speciellt sätt idag 😂. Funka fint det med. Men inte det optimala för stolen….jaja.

 

Jag kom till köpcentret Erikslund. Där träffa jag på min vän Carina. Vi gick runt i köpcentret. Men jag köpte trosor och plast buttor. Sen blev det även en fika där innan det var dags att åka hem igen. Jag var hemma igen vid halv 2.

 

 

 

 

 

 

 

Jag kom hem till ett tomt hus. Kent hade dragit iväg för att brygga ÖL hos en vän.

Så jag fixa med det Kent inte hade gjort som jag sa till honom att göra 😒. Det var att diska en form och plocka ur diskmaskinen. Men jag fixa det. Det gick bra. Men han hade ställt in våra soptunnor som tömdes på morgon. Så det var bra 😊. Sen fixa jag med mina plast byttor medans jag prata med syrran nr 3.

Jag vart nöjd över mina byttor inköp 😃👌. Nu hoppas jag att inga mjöl baggar hittar till oss någon mer gång.

Sen vart det soffan och vila lite. Det var skönt. Det har inte hänt så mycket mer idag. Nu ser jag på tv. Skriver ett inlägg här. Väntar på att Kent ska komma hem 💕.

I morgon ska det bli skönt att sova lite längre än idag. Jag har inget direkt planerat. Får se vad som händer under morgon dagen. Jag har direkt inget planerat förräns på söndag. Det är sagt om kanon bra väder i helgen☀ . Så det hoppas jag på. För då kommer jag nog att sola 😊.

Mina sol ljus lampor passa jättebra på vårt bord ute på altan. De lyste jättefint. Det blev jättebra 😃😍👍

 

Det är så skönt att min mage nu är i bra schack. Så att nr 2 på toa går bra. Som sagt, “Borta bra. Men hemma bäst”. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *