Detta händer i mitt liv

Härligt med lite sommarvärme…..dag 2 på vårt hus arbete

 

Hejsan fina läsare! 👋

Jag var uppe vid 11 idag, denna Fredag 😊. Tog det chill. Kolla Youtube bland annat. Sen var det dags att sätta igång att tvätta de vita plankorna på vår altan. Det blev av idag. Det gick bra 👍. Vi blev klara med det idag. Så skönt. Nu skrapa och måla kvar. Allt vi sätter igång med på vårat hus tar sån tid 😅. Men det är väl så med visa grejer med hus. Så bara att jobba på tills allt är klart.

 

När vi var klara med det. Så la jag mig i solen en stund. Lyssnade på en Sommarpratare. Min sambo Kent åkte iväg & handla. Lite saknades här hemma som t.ex. mjölk. Sen blev vi sugna på att grilla. Så det handla han med lite till. Han kom hem med en var sin glass. Den glassen jag käka har inte jag provat förut. Men den va god 🍧😊 👍. Jag sola sen lite till innan grillen tändes.

Jag hoppade sen i duschen. Så skönt. Efter duschen smörja jag in mig med after sun som jag Älskar “HAWAIIAN Tropic”. Heter den. Ett gott tips till er fina läsare 🙂.

När jag kom ut ur duschen så var nästan grillmaten färdig. Så jag fixa med lite gran innan maten vart klar. Grillmaten var så god 😊

 

Skönt att den där sommar värmen äntligen kom tillbaka till slut. Det trodde jag inte. Jag hade faktiskt tappat hoppet om det. Insett att det är på väg mot hösten🍁.  Men nu är den här 😃🌞. Det kommer jag att njuta av.  Jag ganska seg nu. Ska bli skönt att lägga sig i sängen sen.

I morgon hoppas jag på en lugn dag. Som jag bara får göra det jag vill. Alltså minsta möjliga. Men vi får se i morgon. Hur dagen kommer att bli.

 

2 reaktioner på ”Härligt med lite sommarvärme…..dag 2 på vårt hus arbete

  1. Tack :). Jag, det har blivit en hel del altan fix
   denna vår/sommar här hos oss :).

   Tack. haft en bra lördag.
   Jag hoppas att du med har haft en bra lördag 😘

   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *