Detta händer i mitt liv

Det tar längre tid än vad man tror……Men nu Äntligen…..

Hejsan fina läsare! 👋

Idag gick jag upp vid halv 11. Fixa frukost. Käka vid tv. Satt vid tv en stund. Innan jag ut till Kent på altan. Där han måla.

Jag kände mig lite rastlös. Så jag tog pappen och plasten från vår sop låda. Sen tog jag rullstolen och åkte iväg i den. Slängde pappen och plasten i vår “Miljöbod”. Den är en smart grej vi har här i samhället. Det är för att slänga sopor i. Det är luckor på. Så står det var skräpet ska slängas i just den luckan Slipper jag gå in i ett soprum som luktar inte så gott 🙂.

Så fort solen kom fram så jag la mig i min solstol och njöt lite ☀😊. Det är bäst att passa på.

Äntligen! idag så blev Kent klar med målningen på altan. Så skönt för han! 😃❤ (Det kommer bild på altan snart. Lovar).

 

Så mycket mer har inte hänt här hos idag.

Vi har sett en film ikväll som får 4/5 av mig i betyg. Så en rätt bra film enligt mig. Tyvärr har jag ingen tittel på den. Men Bred Pitt & Harryson Ford var med i den filmen. Så mycket bra och snygga kändisar med 😉.

I morgon ny vecka. Första hela jobb veckan för Kent. Jag hoppas på 3 pass på gymmet.

Har ni fina läsare börjat jobba/studera? 

10 reaktioner på ”Det tar längre tid än vad man tror……Men nu Äntligen…..

  1. Skönt att få målat lite och gjort nödvändiga sysslor, samma här igår, slängde en del, vi monterade en av på taket så jag kan slänga den gamla och massa annat bra. Såna dagar gillar jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *