Detta händer i mitt liv

Dagen idag…..städ och fyllt kylen

Hejsan fina läsare! 👋

Hur fort gick den här dagen eller? 😅

Det blev att jag städa toan. Det gick bra. Det känns mycket bra när man ser att det är smutsigt innan & efter städet ser man att det blir fint och rent 🙂.

När jag hade städat klart så blev det lite chill i soffan. Svara på lite kommentarer här på bloggen.

Jag har gått med i en grupp på FB där man ska lägga upp sin blogg & kommentera hos andra som har lagt upp sin blogg. Jag har varit med i sån grupp förut. Tog lite paus. Nu på det igen. Det är jättekul. Men det tar åxå lite tid med bloggen och läsa andras bloggare.  Så får se hur det går denna gången. Tack vare gruppen så får jag mer kommentarer. Så det är ju kul.

Jag käka sen lunch & kollade på youtube, Alexandra Nilsson. Jag gillar henne. Hon ger en sån bra energi & visa värderingarna hon har gillar jag.
När hennes video var slut så förberedde jag för att cykla iväg & handla mat. För det började ta slut på kvarg & sånt. Det var så skönt att cykla. Jag har inte cyklat på länge. Innan jag flytta hit till huset så cykla jag i stort sett varje dag. Men det är det som är livet 🙂.
Handlingen av mat gick bra 👍.

Väl hemma igen så packa jag upp varorna. Satte mig i min solstol ute på altan och Lyssna på min ljudbok. Boken är så spännande nu & i solen var det skönt 😊.

Jag började med maten lite senare än vad jag hade tänkt. Men jag ville njuta av de sista sol strålarna innan solen försvann för mig ☀😊.

jag gjorde en Köttfärs limpa med becon och senap i. Det är ett recept som jag har fått ifrån min moster. Det tag sen jag gjorde den. Så nu var det dags. Den tar lång tid i ugnen & svår att bedöma när den är klar. Men den är super god 😋. (jag gjorde på kycklingfärs).

Kent kom hem sent idag. Vid halv 8 tiden. För efter jobbet åkte han till en vän och tappa upp ÖL på flaskor som dem bryggde för några veckor sen med en annan vän. Så när han kom hem. Så höll jag på med maten.

Nu mot kvällningen så känner jag att min träningsvärk börjar komma i mina ben efter gårdagens Ben & Axel pass. Det känns gött 🙂. Mina aningar är att jag kommer känna mer i morgon. Det är bara skön värk. Kroppen talar bara om att jag inte har använt dem musklerna på samma sätt bara på några veckor bara.
Jag har tur att min kropp kan tala om för mig på olika sätt. Både ond värk och skön värk. Hur jag mår & så, att åxå jag har känsel i hela min kropp.

Jag känner att mitt huvud är ganska trött nu. För jag har svårt att ta in saker som sker just nu, jag har svårt att koncentrera mig, lite smått huvudvärk, känslig för ljud osv. Det händer inte ofta som tur är. Men jag haft en aktiv dag idag med. Det är orsaken.

Nu har jag sett precis på 2:a delen av “Över Atlanten”. Det handlar om kändisar som ska segla över Atlanten helt enkelt. Jag & Kent kolla på 1:a delen som var i våras med andra kändisar. Jag tycker det är jättebra 🙂.

När ska jag ska lägga mig i sängen. Hoppas att jag kan somna snabbt. I morgon har jag tänkt träning.

8 reaktioner på ”Dagen idag…..städ och fyllt kylen

 1. Åh vilken ljudbok lyssnar du på?
  Jag lyssnar just nu på A storm of swords som är tredje boken i serien bakom serien Game of thrones.

  1. Jag lyssnar på “Isprinssesan” av Camilla Läckberg.
   Jaha…Okej. Ja, den serien har jag sett. Den är bra :).

 2. Hoppas du får vila dig och får lite sömn så du är pigg imorgon igen. Jag har också lyssnat på en ljudbok idag och blev klar med den nu ikväll 🙂

  1. Jag hade lite svårt att somna igår. Men idag är hjärnan lugn. Skönt :). Tack.
   Okej. Skönt. På nästa bok då ;).

 3. Det tar tid att kommentera när man också verkligen ska läsa inlägget. Men jag tycker att det är värt det. Köttfärslimpa på kycklingfärs har jag aldrig testat. Det låter gott. Fördelen med att städa är att det verkligen syns skillnad. Här hemma med tre barn är det dock rätt otacksamt.

  1. Jepp. Det gör ju det. Men kul åxå läsa hur andra har det :). Absolut värt det.
   Testa göra köttfärslimpa på kycklingfärs. Det är gott :).
   Jepp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *