Detta händer i mitt liv

Dagen börja i kaos…..sluta fridfullt.

Hejsan fina läsare!

Min blogg är där jag är ärlig, öppen. Skriver ifrån mitt hjärta.

Detta inlägg kommer jag att skriva ifrån mitt innersta hjärta & det va lite kaos i det i början av dagen idag. Så i början av detta inlägg kanske blir lite kaos. Men det är så jag har känt idag. Jag hoppas att ni förstår mig i vad jag skriver ändå.

Det kom mycket tårar ifrån mina ögon början på min dag idag. Det var längesen det var så kaos i mig. jag tror det var över 1 år sen.  Så det är bra i för sig.

Varför var det kaos i mig idag??……Det var för att jag fortfarande har lite separationsångest ifrån min familj, jag ville åka och bada. Men Kent ville inte det. Han ville måla klart altan. Det förstår jag! Men att måla i stekande sol +30 grader. Det mår man inte bra av. Då är det bättre att måla tidiga mornar & kvällar. Så tänkte jag iaf.

Men!  Sen är det svårt för mig att bära på en brassestol bara några meter.

Jag saknar en badplats som finns i min hemstad, Mariestad. Där parkerar man precis vid badplatsen & det blir snabbt djupt i vattnet. Jag har inte hittade någon sådan badplats här i Västerås än. Det gör mig åxå frustrerad 😠.

För då kan jag ta taxi & åka till den badplatsen & vara där själv. Men jag bromsar mig lite själv åxå. För det finns en bra badplats här istan. Som funkar OKEJ. Men just nu så får man inte bada där ändå.

Jag är åxå uppväxt med att när det är varmt & soligt ute så är det stranden som gäller. Nästan hela min familj gillar sol och bad på sommaren.   Å min sambo är inte riktigt med på det. Det är lite frustrerande. Men jag måste acceptera att det är så. Jag borde ha gjort det efter att vi nu bott ihop ett tag. Visa grejer tar längre tid att acceptera. Så är det bara. Alla är vi olika & det måste med accepteras.

Så vet ni någon badplats här runt omkring som har det jag önskar. Så skriv gärna det till mig!!

Det som åxå grämer mig lite. Tror jag. Är att Kent börja jobba på torsdag. Men det gör inte inte jag. Det är något som hela tiden ligger grämer mig i bakhuvudet hos mig. Covid-19 gör ju inte det lättare att hitta något passande åt mig heller. Men får se vad som händer i höst.

Det gick inte hela vägen……..för Kent. Det strula för han med målningen. Så då ville han åka och bada. Jag var tveksam först. Men samtidigt så kände jag att det var bara att hänga på. Så att han inte ångra sig 🙂.

Så jag satte på mig bikini, packa lite grejer. Vi åkte och köpte lite käk. Gjorde ett ärende. Sen åkte vi till en badplats ute på en Ö, Björnö. Vi trodde det var fullt med bilar där. Men så var det inte. Det var många lediga parkerings platser.  Troligen för att många har börjat jobba.

Så där var vi i några timmar. Vi var i vattnet 2 gånger. Jätteskönt va det 😊🌊. Under den tiden  vi var där så mådde jag bättre. Jag blev lugn och glad. Att jag sen får ta smällen att va nästan intill slut i kroppen. Det är värt det för att få svalka kroppen.

Vi kom hem vid halv 7 tiden. Vi åkte vid halv 3.  Jag duscha av mig. Så skönt🚿😊,  Käka lite. Kollat tv. När jag är färdig med detta inlägg. Så blir det att lägga mig i sängen. Ska bli skönt. För jag är ganska låg på energi & trött 🥱.

I morgon…….Ska jag och Kent på mammografi på fm. Det är bara en kontroll. För jag har bett om det av läkare. Det var längesen jag gjorde det. Så det är väl dags igen. På Em så ska jag för första gången lämna blod.

Jag är faktiskt lite nervös för båda sakerna. Men det kommer gå bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *