Detta händer i mitt liv

Dagen blev som jag ville

Hejsan fina läsare! 👋

Idag Lördag gick jag upp tjugo över 10. Smörja in mig för en dag i solen, tog på mig bikini & kläder. Fixa frukost & tog min medicin för magen.

Jag var lagom klar till att 11 nyheterna var på tv. Sen blev det lite mer chill i soffan innan jag gick ut och la mig i solstolen i solen 🌞.

Jag har lyssnat på lite sommarpratare idag. Den ena var han som har uppfunnit Spotify. Den andra var en fotbolls spelare & spelar landslaget fortfarande. Båda var trevliga att lyssna på 🙂. Som ni märker så är jag väldigt bred på vad jag är intresserad av. Både musik och sport i en vis mån 😊.

Medans jag njöt i solen så gjorde min sambo Kent ett jättejobb. Han skrapa alla vita plank på vår altan. Som behövdes skrapas. Han blev klar idag. Så det var skönt. Så i morgon är det väl kanske tänkt att måla lite. Men vi får se.

 

När han var klar så käka vi maten ifrån igår. Det var gott med lite mat 😊. Jag vart helt slut. Men jag kolla klart på en film på tv innan jag tog en dusch. Så skönt.

Jag har zappat mellan 2 filmer på tv ikväll. Men nu är dem slut. Så då satte jag mig här & skriver nu ett inlägg här till er fina läsare 😘. Kent sitter och spelar på datorn med vänner.

 

Jag är tacksam för idag:

  • Att sommarvärmen har återvänt igen
  • Att jag mår bra. Både mina familjer mår bra 💕
  • Att jag får varje kväll och morgon somna och vakna upp i en skön säng.

Men nu har Lördag gått över till söndag. Får se vad som händer idag, söndag efter några timmar sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *