Detta händer i mitt liv

Då har vardagen börjat här hos oss åxå :)

Hejsan fina läsare! 👋

Då har vår vardag här hos oss med dragit igång. Kent åkte till jobbet vid 8 i morse. jag själv gick upp vid halv 9.

Jag gick ut på min morgon promenad. Phuu 😅. Men det var skönt att jag tog mig ut efter lite semester. Första morgonen på några veckor som det var mulet ute. jag har hört åskan och nu regnar det ute. Faktiskt lite skönt.

Jag har ätit frukost. Ser på tv. jag tänkte göra lite grejer. Men jag zappa lite och “Sofias Änglar” hitta jag. Då är det svårt att slita sig 😁. Efter att det är slut så ska jag fixa mig. Vattna blommor. Sen kommer taxin. För då ska jag luncha med Carina (min kontaktperson). Det ska bli trevligt.

Första gången jag skriver ett inlägg såhär dags på dagen här tror jag 🙂.

Dagens citat:

 

2 reaktioner på ”Då har vardagen börjat här hos oss åxå :)

    1. Jepp. Det var det :).

      Ja, det håller jag med dig om att regn är mysigt när man är inne & även lite
      muller men inte Åska och blixtrar :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *