Detta händer i mitt liv

Borta bra. Men hemma bäst.

Hejsan Fina läsare! 👋🏻

Då har ny vecka dragit igång. Men för oss är det nästan ingen skillnad på helg och vardag nu. Eftersom vi nu har semester.  Mer än att det kommer post på veckorna och det skiljer sig åt med på tv med program.

 

I natt var det jäkligt skönt att sova i sängen här hemma. Jag la mig strax efter 02 i natt & somna strax efter 02. Sov väldigt bra hela natten. Idag vakna jag vid 9 tiden & gick upp vid 11 tiden. Det var tyst i huset. Nästan lite för tyst 🙂. Frukost blev framför tv. Det blev det inte på hela förra veckan. Men frukosten intog nästan varje dag på altan hos Kents mormor. Snäppet skönare & mysigare ändå.

Vad har hänt idag?

Det har inte hänt så mycket här hos oss idag. Väldigt chill dag. Skönt. Jag har kollat lite på Youtube & vattnat blommor. För de behövde verkligen vatten….hehe 🙂

 

Till kvällsmat tog vi rester av chiligrytan.  Tidigare ikväll såg vi på film. Så mysigt att se film ihop med Kent tycker jag ❤️😊. Nu sitter jag själv här vid tv och tittar. Kent spelar dator spel med vänner.

Jag hoppas att det inte blir lika sent i sängen som igår. Men det vet man aldrig här hos oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *