Detta händer i mitt liv

Blev väckta av en ovandlig sak……Skönt att få saker gjorda

Hejsan fina läsare! 

Idag Tisdag blev vi väckta tidigt, vid halv 7 tiden av ett jobbigt ljud. Vi trodde först att vår robot gräsklipparen hade kört fast. Så Kent gick upp och titta. Då såg han en vit sak som växte sig upp. Så då var ju jag  med tvungen att gå upp & titta. Det visades sig vara en “Luftballong” som växte sig bara ett lite stenkast ifrån oss. Så från min buttra min 😒.  Ändrades ju snabbt till en glad min 😊när jag såg vad ljudet kom ifrån. Vi såg när den sen lyfte mot skyn. Det var häftigt! 😃

Efter några timmars sömn…….så läste jag på byns sida på FB som vi är medlem i. Att det var ju en reporter ifrån “Nyhetsmorgon” som hoppade bungyjump ifrån den luftballongen som lyfte här nära oss.

 

Idag åkte vi till Återbruket och slängde en hel del skräp som vi hade samlat på oss, Som vi är experta på att göra det. Men det var så skönt att bli av med det 😊. När vi hade slängt saker på Återbruket.  Så åkte vi till några butiker. Bland annat Rusta.

Det är inte ofta……man går därifrån med ingenting. Så även idag. Så hittade jag lite saker där 😊.

Det var mest Kent som hade ärenden till olika butiker. Jag följde bara med för att jag tycker om att åka bil. Sen skönt att komma hemifrån lite. Hade jag haft ärenden så följer gärna inte Kent med. Men jag gillar åxå att gå i butiker. Det gör inte han.

Dem där sol ljus lamporna har Kents mormor. När vi va där i förra veckan så blev jag lite sugen på att skaffa såna jag med. För jag tycker att det är lite tomt på vår altan på saker. Så får se hur det ser ut med dem när dem är tända. Ska bli kul att se 😊.

När vi kom hem…….ifrån våra ärenden. Så satte jag igång direkt med maten. Idag var det jag som hade övertag över köket. Det gick bra. Jag gjorde Lasagne 👍Den blev god åxå. Jag kände mig stolt att diskbänken var ganska ren när jag och Kent satte oss & käka. Annars är det kaos på bänken. Men nu var det bara att lägga i Lasagnen i matlådor. Häva grönsaker i en låda. Diska kastrullen, ställa formen i vatten och sätta på Diskmaskinen.

 

Nu spelar Kent ett spel på tv som han ladda ner idag. Får se vad jag tycker om det.  jag brukar gilla spel som han spelar på tv. För han spelar oftast spel på tv som även har en berättelse. Så det blir som en film. Fast det är ett spel. Ja, jag hoppas att ni fattar 😊.

I morgon ska jag upp tidigt och iväg ganska tidigt. Jag ska träffa en vän. Vi ska gå på vårat Shoppingcenter som heter Erikslund. Jag behöver få tag i lådor till våra torr varor här hemma. För att slippa mjöl baggar. För vi fick det för någon vecka sen i 2 lådor. Det är inte så kul att få det. För då får man slänga alla torr varor. Så nu är det slut med det. Jag kanske inte något annat med. Vi får se.

Nu ska jag titta på när Kent spelar.

 

 

2 reaktioner på ”Blev väckta av en ovandlig sak……Skönt att få saker gjorda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *