Detta händer i mitt liv

2 besök på sjukan idag…..

Hejsan fina läsare!

Jag börja denna onsdagen vid 9 med en dusch. Jag käka sen frulle. Det blev idag havregrynsgröt samtidigt som jag såg på nyheterna och skrev matlista.

Jag & Kent åkte sen till sjukhuset. Där gjorde jag en undersökning av mina bröst. De gjorde även ett pytte litet ingrepp för att ta några prover. Jag gillar inte såna oväntade saker  😕. Därför jag är lite sjukhus rädd + att det ofta är något negativt med sjukhus. Men det gick bra 👍🙂. Vi träffa en väldigt bra sjuksköterska. Både sjuksköterskan och sen läkaren vi träffade va 98% säkra att det bara var något farligt. Så det får vi hoppas på stämmer 🙂.
Så ca 2 tim senare…..var vi på väg hem igen. Men först så handla vi lite mat innan vi kom hem.

Vi plocka upp varor hemma. Jag fixa lite. Sen käka jag lunch & andades lite. Innan taxin kom.

Taxin kom och den körde mig till sjukhuset. Där skulle jag ge mitt första blod. Jag var så taggad på detta😊 . Väl där så fick jag träffa en läkare innan jag skulle lämna blod. Det gör man alltid för säkerhets skull.

Man ska ju vara ärlig i dessa lägen. Så jag berätta om undersökningen på Fm. För min säkerhetskull så sa läkaren att jag inte fick ge blod idag. Det förstår jag helt! Så nu spärra han mig i 3 månader. Får jag ett positivt besked av provsvaren ifrån bröstenheten om ca 1 månad och läkaren på Ge blod har tittat & get klart tecken 👍. Så får jag ge blod om 1 månad. Så nu är det bara att hålla tummarna 🙏hoppas på det bästa.

Tyvärr fick jag vänta på taxin i ca 1 tim. Jag fick då besked om att det regna & åska lite hemma. Men när jag kom hem så stod Kent & måla altan. Inget regn eller åska.

Det blev en tidig middag idag. Redan vid halv 6. För mig blev det Grillad kyckling och sallad 👌Nyttigt & så gott😊.

Som alltid. Samma idag. Så har jag sett på tv, Idol. Nu sitter Kent med mig här i soffan. Vi ska strax lägga oss i sängen. Ska bli skönt. I morgon börjar Kent jobb & vår vardag drar igång.

Idag börja min period. Lite har oro funnits där hos mig. Så det är skönt att den nu är här.

Redan torsdag i morgon. Skönt 2 dagar kvar till helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *